Hétfőtől - Vasárnapig
10:00 - 22:00

A Vespa Pizza története, néhány mondatban

A Don Pepe Tatabányáról való kivonulását követően Vespa Pizzaként folytatjuk tovább, ugyanazon a helyen, a már jól bevált csapattal. A Vespa Pizza hasonló irányvonalat követ, mint elődje, ám a megszokott kínálatot több újdonsággal bővítettük. Éttermünk nem csak külsőleg esett át változáson, hanem ételeinket tekintve is. Nem a koncepció változott azonban, hanem sokkal inkább a fejlesztésre, a minőség javítására helyeztük a hangsúlyt és emeltük magasabb szintre ételeinket.

Legfőbb célunk a folyamatos fejlődés, vendégeink igényeinek maradéktalan kielégítése, hogy kivétel nélkül mindenki elégedetten távozzon.image

Miért Minket válasszon?

Számunkra a minőség a legfontosabb, ételeinket csakis a legjobb alapanyagokból készítjük, pizzáinkhoz olasz pizzalisztet használunk, a tökéletes ízélmény, na meg a minden szempontból jó étel érdekében. A hagyományos ételek mellett a nemzetközi konyha különlegességeit is megkóstolhatjátok, illetve többek között a vegetáriánus palettát is bővítettük.

Vendégeink igényeit figyelembe véve minden nap sokszínű, változatos ételkínálatú pulttal várjuk az erre látogatókat. Szezonális ajánlatunk minden hónapban egy-egy nagy kedvencet vonultat fel, így.
Mi is tudjuk, hogy az étkezés fénypontja a desszert, épp ezért édességeink között már nemcsak a hagyományos finomságok szerepelnek, hanem házi készítésű süteményeink közül is válogathattok.